Ballonger till fester

Att ordna fester till barn är en av de tacksammaste uppgifter man kan ha. Det behövs vanligtvis inga avancerade planer för att barnen ska bli nöjda. När det kommer till dekoration brukar det ofta räcka långt med färgglada ballonger i olika former och storlekar. Kanske kan du hitta något här som passar.

Välj ett roligt tema

Förutom att införskaffa ballonger så kan det även underlätta om du väljer ut ett roligt tema. Om du till exempel väljer enhörningar, ishockey eller rymden som tema så kan du köpa tallrikar, muggar och girlanger som följer temat. På så sätt blir det lättare för dig att komma fram till vad du ska köpa. Kanske vill ni ta det hela ett steg längre, och bjuda in till maskerad. Temat kan då gälla även kläder.

Ta hjälp av en barnvakt

Något som kan vara svårt som småbarnsförälder, är att få tid att förbereda festen i lugn och ro. På de flesta orter finns dock erfarna barnvakter som du kan anlita. Medan de tar hand om din dotter eller son kan du dekorera festlokalen och baka kakor. Du slipper få dåligt samvete för att du inte har tid att fokusera helt och fullt på ditt barn medan förberedelserna pågår och du blir klar snabbare.