Barnens högtid

Det är inte långt kvar till jul men innan juletid är det ju dags för lucia. Lucia är tack och lov inte samma stress som att planera och handla julklappar och mat inför julen. Men om du är förälder är det snart dags att du smått börjar tänka lite på hur barnen skall vara klädda när förberedelserna på dagis och skola börjar.

Allt fler föräldrar har börjat göra större uppoffringar när det gäller kläder och utsmyckningar inför luciatåget. Det märks att modeindustrin snappat upp detta varför man idag kan hitta riktigt roliga och söta plagg till pojken som skall vara jultomte eller stjärngosse; eller flickan skall vara självaste lucia.

Liten jultomteDet är inte mening att du skall fysiskt skall besöka tio butiker för att hitta några mysiga klädesplagg till dina barn; på nätet finns det massvis med intressanta webbshoppar som säljer barnkläder inför lucia till vrakpriser! Det är enkelt att sitta hemma och välja i lugn och ro och sedan gör beställningen direkt online. Sedan har du paketet i din brevlåda redan efter ett par dagar och vips så är alla bekymmer ordnade!

Gå online och sondera terrängen av barnkläder för lucia. Du kan hitta de mesta söta sparkdräkterna som gör din lilla filur till den sötaste tomten på jorden. En sparkdräkt med pepparkaksmotiv pryder din pojke som en skrattande pepparkaksgubbe och en pepparkaksklänning gör din lilla flicka till en söt pepparkaksgumma. Det finns också linnedräkter med mjuka ljuskronor om din tjej vill vara lucia. På samma sätt finns det ett mysigt linne med en mjuk hatt om din son vill vara stjärngosse.