Ny belysning till barnens rum

Bra belysning är inte bara viktigt för att nå hög mysfaktor i ett rum, det påverkar dessutom vårt mående. Se till att dina barn har det så trevligt de kan i sina sovrum genom att fixa den perfekta belysningen.

Var kreativ med belysning

Att ordna bra belysning handlar inte bara om att sätta upp en tillräckligt stark taklampa. Se också till att komplettera med bordslampor eller golvlampor. Ljusslingor får alltid ett rum att kännas mysigare och mer hemtrevligt. Genom att ha flera olika lampor i rummet, kan du skapa olika ljussättningar för olika stämningar. Ha taklampan tänd för att lysa upp de mörka vinterkvällarna. Läs godnattsagan i skenet från en mysig sänglampa. Kom dessutom ihåg att ha en liten nattlampa för de minsta!

Välj lampor som passar ditt barn

Se till att hitta lampor som passar ditt barns personliga smak. Vissa barn tycker om fantasifulla och skojiga typer av belysning. Andra barn vill känna sig lite mognare med mer traditionella lampor. Lampskärmar finns dessutom säkert att hitta i ditt barns favoritfärg.

Glöm inte heller bort att välja rätt glödlampa. LED-lampor är bra ur miljösynpunkt, då de är energisnåla. De blir dessutom inte lika varma som andra glödlampor. Hitta något här som är rätt för just dig och din familj.