Parken Zoo

När man väljer barnvakt är det fantastiskt om man kan hitta en duktig och pålitlig medhjälpare som också kan göra lite roliga utflykter med barnen. I Eskilstuna har vi det härliga Parken Zoo och under en vacker sommardag är det härligt om barnen får göra en utflykt hit. Vi har lyckats med konststycket att hitta barnvakter vi litat på så mycket att vi vågat låta dem ta med barnen till Parken Zoo.

Det är fantastiskt roligt för barnen att få besöka ett Zoo och titta på alla djur. Parken Zoo i Eskilstuna är ett mycket välbesökt Zoo och det är känt i hela Sverige för de många utrotningshotade och speciella djurarter. Barnen tycker visserligen det kan vara väl så spännande att se en kamel eller att få klappa ett får, men för oss vuxna är det mycket intressant med djur som man aldrig tidigare sett i livet och kanske heller inte hört talas om.

När man själv måste jobba på sommaren och dagis eller fritis är stängt är det fantastiskt att kunna överlämna barnen i tryggt förvar hos en bra barnvakt som kan se till att barnen får en härlig sommar.