Skaffa en smart klocka till dina barn

Att ens barn försvinner är varje förälders största oro. Tänk dig själv att kommer hem, ser dig omkring och inte hittar ditt barn. Du har ingen aning om vart barnet kan ha tagit vägen, eller vart du ska börja leta. Ge ditt barn en smartklocka så kan du alltid ha koll på vart ditt barn är.

Stor nog att gå själv, för liten för egen mobil

Så länge ditt barn är litet och inte kan ta sig runt på egen hand själv är detta inte något större problem. Då har förhoppningsvis du eller någon du litar på alltid uppsyn och koll på vart barnet befinner sig.

Problemet uppstår när barnet växt upp lite. När barnet är gammal nog för att gå utomhus själv, men fortfarande för ung för en egen mobiltelefon.

Ge ditt barn en smartklocka med GPS

Genom att ge ditt barn en smartklocka med inbyggd GPS kan du enkelt och smidigt hålla koll på vart ditt barn håller hus. Samtidigt som det ger både dig och barnet en ökad trygghet, ger det även barnet en starkare självkänsla.

Företag som Safekid har ett brett sortiment av smartklockor med olika utseenden och funktioner. Där kan du hitta en klocka som passar dina och ditt barns behov.