Skapa ett bra barnrum

Börjar det närma sig den stora dagen då er familj ska få tillskott eller vill du kanske överraska ditt barn med ett nytt rum? Visst vill vi att vår lilla prinsessa eller prins ska ha sitt alldeles unika rum, men kom ihåg att det behöver inte kosta skjortan och att en nyfödd växer ur sitt rum ganska snabbt. Anpassa därför rummet till ett rum som kan förändras och med några enkla knep omvandlas från bebisrum till lekrum och senare tonårsrum.

Saknar du inspiration så surfa runt lite på olika sidor på internet som pratar om inredning för barnens rum och även om du redan är full av idéer kan du hitta den där speciella inredningsdetaljen som du inte kan definiera för dig själv riktigt än. Oavsett om du har en flicka eller pojke så kan du hitta mycket fin inredning hos Fröken Fräken.

För den nyfödda så bör man tänka på att ett skötbord brevid barnsängen är oumbärligt det första året i barnets liv. Det innebär då också att många föräldrar säljer sina skötbord när det inte behövs längre så en liten svängom in på blocket.se är inte helt fel. Tänk på att om du gör städningen lätt för dina barn så avlastar du dig själv också.

Lådor och förvaringsutrymmen för leksaker och barnböcker hittar du i de flesta möbelvaruhus men alldeles säkert hos Ikea. Vill du hitta det där lilla extra så kan du åka runt på loppisar eller håll koll på annonser om garageförsäljning i ditt område. Det kräver en del tid och planering för att skapa ett bra barnrum men i slutänden är det alltid värt det förarbete man lade ner och glada barn betyder glada föräldrar.