Dukningen till kalaset

När barnen fyller år är det en massa att planera. Mat, vilka som ska komma, vilka allergier och vilka lekar som ska lekas. Med andra ord, en massa saker att pyssla på med.

Planera bättre

När det handlar om att ha kalas med barn är det bästa man kan göra att försöka planera så bra man bara kan. Det handlar om att försöka strukturera upp allt in i den minsta detaljen så du slipper stöta på massa problem efter vägen. En bra sak att försöka göra i förväg, är att beställa hem alla dekorationer för kalaset. Att beställa sakerna online gör att du slipper springa i butiker och stressa, och kan i lugn och ro istället använda tiden att planera för kalaset.

Leka lekar

När det är barnkalas är en central del för barnen lekar. Klassiska lekar som fiskedamm och tagen är något som nästan alltid finns på varje barnkalas. Glöm inte att planera in vilka lekar ni ska köra, och försök göra ett litet schema. Med ett schema kommer du få det mycket lättare att genomföra kalaset när du kan peka på schemat åt barnen och säga vad som ska hända nu.