Första födelsedagskalaset

Något som är väldigt speciellt är det första födelsedagskalaset. Tiden går oftast fort och det gäller att man förbereder detta noga. Efterkommande födelsedagar är förstås också viktiga men den första är något speciellt. Mest troligt så finns det inte förväntningar från jubilaren ifråga då man inte har någon erfarenhet av att fylla år.

En 1-årings festligheter

För ettåringen så finns ju ingenting att jämföra med och det är något som ska få upplevas lång tid framöver. Som förälder så är detta vara en oerhört stor dag då den lilla klimpen fyller ett år. Se till att ordna ett så en så trivsam tillställning som det bara går. Du hittar allt du behöver hos Kalaskungen som är expert på just festliga tillfällen som detta. Här hittar du förutom speciella grejer för en 1-årings festligheter även andra teman för kommande kalas. Ballonger och girlanger är alltid uppskatta och en god gräddtårta naturligtvis.

De viktiga förberedelserna

Förberedelserna är lika viktiga som för något annat. Se till att skicka ut inbjudningarna i god tid så gästerna kan lägga in detta i sina planeringar. Ett o.s.a är alltid bra att sätta så ni vet hur många som kommer på kalaset. Klart är att det är en fest för de yngsta men även de vuxna ska kunna få något att uppleva. Se till så alla på festen trivs och det kan även finnas med syskon som behöver få uppmärksamhet i form av lekar och annat. Tidsmässigt så kan det vara bar att kolla upp med gäster hur sovtider och annat kan spela in vilken tid som festen ska hållas.